Tervetuloa ponivalokuvaaja Mataleena Pesosen kotisivuille

Sivustolla on esillä ottamiani poni- ja hevosvalokuvia niin talleilta kuin tapahtumistakin. Kuvauskohteenani ovat erityisesti shetlanninponit, mutta kiinnostuksen mukaan kuvaan myös muitakin hevosia ja poneja.

Tapahtumia, joissa käy kuvaamassa ovat erityisesti poninäyttelyt ja kenttäkilpailut. Kuvaan poneja ja hevosia myös tilauksesta Hämeenlinnasta noin 150 kilometrin etäisyydellä. Ota yhteyttä, jos olet kuvia vailla. Kesän 2009 kuvauskeikkoja suunnitellaan jo!

Kilpailuissa otettujen kuvien vedokset tulevat sivuilleni yleensä muutamassa viikossa tapahtuman jälkeen. Kuvista on mahdollista lunastaa aitoja valokuvia tai suurennoksia. Kysy tarkemmin sähköpostilla!

Sivuston tekijänoikeudet

Sivuilla olevaa materiaalia suojaavat tekijänoikeudet ja kuvien julkaiseminen muualla on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty. Kuvia on mahdollista ostaa lehtiin tai muihin julkaisuihin. En kuitenkaan myy tai anna kuviani virtuaalitalleille tai vastaaville sivustoille.

Yhteystiedot

mataleena_pesonen(at)hotmail.com

Puhelinnumero saatavilla sähköpostitse!

Welcome to Mataleena Pesonen's horse photography website

Mataleena Pesonen is a Finland-based equestrian photographer specialized especially in Shetland ponies which she has photographed for more than ten years. Mataleena's horse photos have been published in many equine magazines and also in books, wall calendars and post cards.

All images are protected by copyright and may not be copied, duplicated, modified or redistributed without prior written permission from Mataleena Pesonen. You should be aware that it is illegal to reproduce or distribute copyrighted material without the permission of the copyright owner.